Skip to content

A házias ízek varázslója

Vállalkozásunkról

A Házi Piros Paprika Kft. 1990-ben alakult, egyszemélyes, magyar tulajdonú cég, amely fűszerpaprika őrlemények, fűszerek, fűszerkeverékek és zöldségszárítmányok feldolgozásával, csomagolásával és forgalmazásával foglalkozik.
 
A családi vállalkozást a világhírű magyar paprika szeretete indította el. A közel 180 főt foglalkoztató cég ma már nemcsak értékesít, hanem támogatja is a hazai fűszerpaprika termesztést, felvállalja a magyar paprika támogatását, elhivatottsága és a minőség iránti elkötelezettsége széles termékválasztékában van jelen. Napjainkra a cég a magyar fűszerpaprika termelés, feldolgozás és forgalmazás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé vált.

A változó fogyasztói igények, a növekvő bel-és külpiaci verseny hatására az évek során bővült a termékek palettája fűszerekkel, fűszerkeverékekkel és ételízesítőkkel. Ezt követte a nagy beruházásokat igénylő szárított zöldségek előállítása.

Rólunk

Minőség

Középpontban a fogyasztói bizalom, és az élelmiszerbiztonság erősítése áll. Minőségpolitikánk a vevői elvárásokra koncentrál. Ellenőrzött termeltetés, felvásárlás és beszerzés az alapja a kiváló minőségben előállított végtermékeknek. Korszerű szárító, őrlő és csomagoló berendezések biztosítják a piaci igények, környezeti és jogszabályi előírások gyors és rugalmas kielégítését.
 
Az IFS, BRC és HACCP rendszerek szerinti termelés, a saját laboratórium által végzett folyamatos ellenőrzés és a minőség-felügyelete garancia minden partnerünk számára. Az állandó termékfejlesztés, a folyamatos visszacsatolás, és az összehangolt szervezeti felépítés segítségével ma már mind belföldön, mind külföldön keresettek a Házi Arany termékek.

Magyar Termék

Cégünk a Magyar Termék Nonprofit Kft. egyik alapító tagja, melynek közvetlen célja a magyar termékek és ezáltal a magyar munkaerő elismertségének és tekintélyének növelése. Együttműködésünk alapja, hogy a vásárlók keressék, és előnyben részesítsék a Magyar Termék emblémával ellátott hazai termékeket. (Bővebb információ a www.amagyartermek.hu honlapon)
 Hisszük, hogy cégünk filozófiája, termékeink sokszínűsége megfelel a vevői elvárásoknak, és hozzájárulnak a magyar termékek népszerűsítéséhez.

Rólunk
Év tapasztalat
Féle termék
Elégedett ügyfél

Kapcsolat

Marokity Roland
Kereskedelmi igazgató
kereskedelem@hungarianpaprika.hu
 ifj. Németh József
Export igazgató
j.nemeth@hungarianpaprika.hu
Iroda
6346 Sükösd, Dózsa György út 164.
+36 79 364 255

    Központi iroda
    Sükösdi telep
    Dusnoki telep